top of page

Saluksen tarinaa

Kunto Salus, tuttavallisemmin Salus, on jo usean vuosikymmenen ajan tarjonnut liikuntapalveluja järvenpääläisille. Tosin yritys ei ole aina ollut samalla nimellä, vaan 1980-luvulla kyseinen kuntosali oli nimeltään Muskuli. Muskuli muutti vanhalta mattotehtaalta nykyisen Saluksen paikalle ja siitä on alkanut pitkä taival liikunnan maailmassa. Saluksen pitkäikäisimmät asiakkaat ovatkin käyneet treenaamassa jo Muskulin ajoilta asti!

Vuodet vierivät ja 1990-luvulla Muskuli muuttui Fitness Clubiksi uuden yrittäjän myötä. Osa vanhoista kävijöistä muistaa ehkä ison jumppasalin pehmeän, harmaan muovilattian. Silloin ei jumppamattoja tarvittu selän alle pehmikkeeksi! Salimaailma oli väristykseltään sinivihreä ja Davidin valkoisia kuntosalilaitteita oli pitkässä rivissä. 

2000-luvulla omistaja vaihtui ja sali oli nimeltään CMS Club, joka on Suomen johtavia kuntoklubiketjuja. Silloin pystyi käymään vierailupassilla eri puolella Suomea CMS Clubeilla. Osa pisimpään olleista ohjaajistamme on aloittanut ryhmäliikunnan ohjaamisen joko Fitnes Clubin tai CMS Clubin aikoihin, kuten Johanna, Jonna, Kristiina, Tiina ja Reija. Kolmansien omistajien aikaan CMS Clubista tuli Kunto Salus. Saluksia oli tuolloin myös Pakilassa ja Uudessakaupungissa. 

Vuonna 2011 Juhani Suhonen osti liiketoiminnan. Juhanin omistuksen aikaan Johanna Ronkainen aloitti toimitusjohtajana vuonna 2013 ja Kristiina Tirranen ryhmäliikuntavastaavana 2014.  Yhteistuumin Salusta lähdettiin kehittämään vahvasti eteenpäin. Tiloja on remontoitu uuteen uskoon ja viihtyvyyteen on panostettu mm. hierontatuolien ja kahvikoneiden  voimin. Salilaitteistoa ja liikuntavälineistöä on uudistettu, asiakkaiden toiveita on kuunneltu tarkalla korvalla. Johanna ja Kristiina on tehnyt myös paljon töitä Saluksen työntekijöiden ja asiakkaiden hyväksi, koska heille ihmisten viihtyvyys on ensiarvoisen tärkeä asia.

Vuonna 2020 helmikuussa Johanna ja Kristiina ostivat yhdessä Pennasen Piian kanssa Saluksen liiketoiminnan, kun Juhani kertoi siitä haluavansa luopua, jos löytää hyvät ostajat. Juhanille oli tärkeää, että yrityksen toimintaa jatkavat omat työntekijät. Piia on tehnyt sisukasta työtä Lady Linella (nykyisellä Lady Saluksella) ja oli mukavaa, kun Piia halusi myös Kunto Salukselle osakkaaksi. Näin Kunto Salus ja Lady Salus voi tehdä entistä paremmin yhteistyötä asiakkaiden hyväksi. 

 

Palvelut

Aukioloajat

Vastaanoton aukioloajat:

Ma 16-19.30

Ti 16-19.30

Ke 16-19

To 16-19

Pe 10-13

La & Su suljettu

Muina aikoina palvelemme sähköpostilla osoitteessa jarvenpaa@kuntosalus.fi

laskutusasioissa laskutus@kuntosalus.fi

 

Ota yhteyttä

Täällä me olemme

Kunto Salus Oy

Y-tunnus 3093758-2

Puh: (09) 2713008 / 0505972829 tekstiviestit

 

Sähköposti:

jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

Sivuston kuvat:

Tuomas Scholz

 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page