TUNTIVARAUKSET

            Nettivaraajan ohjeet

  • Nettivaraus koskee jäseniä ja 10+ -korttilaisia

  • Vain jäsenet ja 10+ -korttilaiset voivat rekisteröityä (10x -korttilaisilla ja kk-korttilaisilla ei ole oikeutta rekisteröityä tai varata tunteja).

  • Kaikilla jäsenillä on käytettävissä 12 varausta kerrallaan ja 10 jonopaikkavarausta. 

  • Varaus on lunastettava viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Sen jälkeen varaukset vapautetaan mahdollisille jonossa olijoille.

  • Jos sinulla on 2 peruuttamatonta ryhmäliikuntatuntia  kuukauden sisällä, tulee sinulle  1 kuukauden varauskielto. Ota yhteyttä, jos sinulle on tullut mielestäsi epäreilusti varauskielto. 

  • Varauskielto ei poista jo varattuja tunteja ja kaikille muillekin tunneille voi osallistua normaalisti, missä on tilaa. 

Varauksen poistaminen

Painamalla ”Omat sivut” –painiketta, näet omat tulevat varauksesi. Sieltä voit myös peruuttaa tuntejasi, jos et pääse niille osallistumaan. Varaus tulee poistaa viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua netissä. Jos tunnin alkuun on alle kaksi tuntia ja sinulle tulee äkillinen este, lähetä tekstiviesti asiasta nroon 050-5972829. Kerro siinä oma nimesi ja tunti jonka peruutat. Iltaisin vastaanotossa on ruuhkaa, joten puheluihin ei välttämättä ehditä aina vastata. Tämän vuoksi tekstiviesti on helppo tapa perua tunti. 

 

Etkö halua sähköpostiisi varausvahvistuksia tunneista?

Kirjaudu järjestelmään sivulta https://kuntosalus.avoinna24.fi/company/reservation. 

"Omat sivut" lehdeltä löytyy kohta "asetukset", josta pääset muuttamaan, jos et halua vahvistusta varauksistasi sähköpostiin.