top of page

RYHMÄLIIKUNTA

Saluksella on monipuolinen ja laadukas ryhmäliikuntatarjonta, josta löytyy jokaiselle varmasti sopivia ja mieluisia tunteja. Voimme hieman henkseleitä paukutellen kertoa, että salimme tunnetaan kaupungin parhaasta ja laajimmasta ryhmäliikunnasta ja monet tulevatkin Salukselle jumppien vuoksi. Meiltä löydät suositut Les Mills-tunnit, spinningia, tanssillisia tunteja, paljon erilaisia perusjumppia, kattavan tarjonnan erilaisia kehoahuoltavia tunteja ym. 
 
Tulethan siis tutustumaan upeaan ryhmäliikuntaan. Voit käydä viikon ajan niin monessa jumpassa kuin haluat ja tämä ei maksa sinulle muuta kuin ovikortista 15€:n panttimaksun. 
sh69ZURU.jpeg
Ryhmäliikunnasta Kunto Saluksella vastaa Kristiina Tirranen (kuvassa keskellä). Voit olla häneen yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ryhmäliikuntaan liittyen. Voit antaa myös palautetta/toiveita. Laita viestiä osoitteeseen kristiina@kuntosalus.fi
Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme täällä nettisivuilla ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuvat kotonakin. Virtuaalituntien pariin pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. Jumppaa ammattitaitoisten ja ihanien ohjaajiemme kanssa myös kotona silloin kun sinulle parhaiten sopii! 

Palvelut

Aukioloajat

Vastaanoton aukioloajat:

Ma 12-19.30

Ti 15-19.30

Ke 12-19.00

To 15-19.00

Pe 9.30-15.30

La & Su suljettu

Muina aikoina palvelemme sähköpostilla osoitteessa jarvenpaa@kuntosalus.fi

laskutusasioissa laskutus@kuntosalus.fi

 

Ota yhteyttä

Täällä me olemme

Kunto Salus Oy

Y-tunnus 3093758-2

Puh: (09) 2713008 / 0505972829 tekstiviestit

 

Sähköposti:

jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

Sivuston kuvat:

Tuomas Scholz

 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page