RYHMÄLIIKUNTA

Jos olet ryhmäliikunnan ystävä,
KUNTO SALUS on sinun paikkasi!

 

Meillä on monipuolinen ja laadukas ryhmäliikuntatarjonta, josta löytyy jokaiselle varmasti sopivia ja mieluisia tunteja. 

Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme täällä nettisivuilla ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuu kotonakin. Mene kohtaan "Virtuaalitunnit" ja rekisteröidy mukaan. Virtuaalituntien pariin pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. 

Mitä saisi olla?

Kun kaipaat rauhallisia kehoa ja mieltä huoltavia tunteja, valittavanasi ovat Venyttely, Les Mills BODYBALANCE, FasciaMethod (FasciaMe), FasciaMethod Voima, Keppijumppa ja Pilates. Kehonhuoltotunnit ovat suositeltavia kaikille, näin kovemmatkin treenit sujuvat paremmin!

Tanssin ystäville tarjoamme tanssin ilotulitusta Dancessa ja Zumbassa.

Haluatko treenata ryhmässä omia rajojasi ylittäen? Voima HIIT-tunnilla. Kahvakuulassa, Les Mills BODYPUMP:ssa ja Toiminnallisessa treenissä saat loistavan koko kehoa haastavan treenin. Les Millsin BODYATTACK, BODYSTEP ja BODYCOMBAT ovat myös vertaansa vailla, kun haluaa saada todella tehokkaan treenin aikaiseksi sekä sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan!

Tarjoamme kuutena päivänä viikossa ihania Spinning-tunteja ja monilla näillä tunneilla on valittavana myös crossing-laite. 

 

Perusjumppien ystäville tarjoamme mm. Reisi-vatsa-pakara, Core, Salus Fit ja Vahva ylävartalo-tunteja. 

Kannattaa kokeilla myös BodyBow-tunteja, joilla on käytössä BodyBow kaari. Se on äärimmäisen hyvä väline parantamaan mm. selän kuntoa. 

Kuten huomaat, valinnanvaraa kyllä riittää ja jokainen varmasti löytää useamman itselle sopivan tunnin valikoimastamme. 


Tutustu tuntitarjontaamme tarkemmin :