RYHMÄLIIKUNTA

Jos olet ryhmäliikunnan ystävä,
KUNTO SALUS on sinun paikkasi!

 

Tänä keväänä tarjoamme sinulle jopa 81 ryhmäliikuntatuntia joka viikko! Näin laajaa ryhmäliikuntatarjontaa et ihan läheltä löydä. 

Pientä lisämaksua vastaan (10€/kk) saat halutessasi myös Lady Saluksen kaikki ryhmäliikuntatunnit käyttöösi ja näin sinulla on super kattava setti erilaisia tunteja viikkoosi! 

Kunto Saluksella on tällä hetkellä 25 ammattitaitoista ohjaajaa käytössäsi. Suurin osa heistä on ohjannut jo vuosia ryhmäliikuntaa ja se näkyy taattuna laatuna. 

Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme Facebookissa ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuu kotonakin. Ryhmä löytyy nimellä

"Kunto Saluksen ryhmäliikkujat" ja sinne pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. 

Kun kaipaat rauhallisia kehoa ja mieltä huoltavia tunteja, valittavanasi ovat Venyttely, Les Mills BODYBALANCE, FasciaMethod (FasciaMe), FasciaMethod Voima, Keppijumppa, Pilates, Yin Jooga ja Lempeä jooga. Kehonhuoltotunnit ovat suositeltavia kaikille, näin kovemmatkin treenit sujuvat paremmin!

Tanssin ystäville tarjoamme tanssin ilotulitusta Dancessa, Zumbassa, Les Mills SH´BAMissa sekä uutuus BailaBaila-tunnilla!

Haluatko treenata ryhmässä omia rajojasi ylittäen? HIIT-tunnilla voit testata omia fyysisiä rajojasi napakassa 30 min treenissä sekä uutuus Voima HIIT-tunnilla. Kahvakuulassa, Les Mills BODYPUMP:ssa ja Toiminnallisessa treenissä saat loistavan koko kehoa haastavan treenin. Les Millsin BODYATTACK, BODYSTEP, BODYCOMBAT ja Rasvanpoltto ovat myös vertaansa vailla, kun haluaa saada todella tehokkaan treenin aikaiseksi sekä sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan!

Tarjoamme kuutena päivänä viikossa ihania Spinning-tunteja ja monilla näillä tunneilla on valittavana myös crossing-laite. 

 

Perusjumppien ystäville tarjoamme mm. Reisi-vatsa-pakara, Core, Salus Fit, Muokkaus ja Vahva ylävartalo-tunteja. 

Kannattaa kokeilla myös BodyBow-tunteja, joilla on käytössä BodyBow kaari. Se on äärimmäisen hyvä väline parantamaan mm. selän kuntoa. 

Kuten huomaat, valinnanvaraa kyllä riittää ja jokainen varmasti löytää useamman itselle sopivan tunnin valikoimastamme. 


Tutustu tuntitarjontaamme tarkemmin :

PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Kuntosali
Ryhmäliikunta
Fysioterapia
Personal training
Jäsenedut

Vastaanotto Palvelee :

Ma  12.00-19.00

Ti 12.00-19.00

Ke 12.00-19.00

To 12.00-18.00

Pe 10.00-15.30

La Suljettu

Su Suljettu 

 

Kuntosalille avainkortilla joka päivä 05:00- 23:00 (24:00) 

  • Facebook/KuntoSalus
  • Instagram/KuntoSalus

OTA YHTEYTTÄ

Puh: (09) 2713008 /
Vastaanoton aukioloaikoina

Sähköposti:
 jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

TÄÄLLÄ ME OLEMME