RYHMÄLIIKUNTA

Jos olet ryhmäliikunnan ystävä,
KUNTO SALUS on sinun paikkasi!

 

Meillä on monipuolinen ja laadukas ryhmäliikuntatarjonta. Tällä hetkellä on voimassa poikkeusajan aikataulu ryhmäliikunnassa salien sulun vuoksi.

Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme täällä nettisivuilla ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuu kotonakin. Mene kohtaan "Virtuaalitunnit" ja rekisteröidy mukaan. Virtuaalituntien pariin pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. 

Kuvaamme Les Mills tunteja livelähetyksinä Facebookissa ryhmässä nimeltä "Kunto Saluksen ryhmäliikkujat". 

Ulkojaface.png

Kun kaipaat rauhallisia kehoa ja mieltä huoltavia tunteja, valittavanasi ovat Venyttely, Les Mills BODYBALANCE, FasciaMethod (FasciaMe), FasciaMethod Voima, Keppijumppa, Pilates, Yin Jooga ja Lempeä jooga. Kehonhuoltotunnit ovat suositeltavia kaikille, näin kovemmatkin treenit sujuvat paremmin!

Tanssin ystäville tarjoamme tanssin ilotulitusta Dancessa, Zumbassa, Les Mills SH´BAMissa sekä uutuus BailaBaila-tunnilla!

Haluatko treenata ryhmässä omia rajojasi ylittäen? HIIT-tunnilla voit testata omia fyysisiä rajojasi napakassa 30 min treenissä sekä uutuus Voima HIIT-tunnilla. Kahvakuulassa, Les Mills BODYPUMP:ssa ja Toiminnallisessa treenissä saat loistavan koko kehoa haastavan treenin. Les Millsin BODYATTACK, BODYSTEP, BODYCOMBAT ja Rasvanpoltto ovat myös vertaansa vailla, kun haluaa saada todella tehokkaan treenin aikaiseksi sekä sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan!

Tarjoamme kuutena päivänä viikossa ihania Spinning-tunteja ja monilla näillä tunneilla on valittavana myös crossing-laite. 

 

Perusjumppien ystäville tarjoamme mm. Reisi-vatsa-pakara, Core, Salus Fit, Muokkaus ja Vahva ylävartalo-tunteja. 

Kannattaa kokeilla myös BodyBow-tunteja, joilla on käytössä BodyBow kaari. Se on äärimmäisen hyvä väline parantamaan mm. selän kuntoa. 

Kuten huomaat, valinnanvaraa kyllä riittää ja jokainen varmasti löytää useamman itselle sopivan tunnin valikoimastamme. 


Tutustu tuntitarjontaamme tarkemmin :