RYHMÄLIIKUNTA

Jos olet ryhmäliikunnan ystävä,
KUNTO SALUS on sinun paikkasi!

 

Saluksella on monipuolinen ja laadukas ryhmäliikuntatarjonta, josta löytyy jokaiselle varmasti sopivia ja mieluisia tunteja. Ohessa on syksyn aikataulu, josta löytyy peräti 68 ryhmäliikuntatuntia joka viikko!  

Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme täällä nettisivuilla ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuu kotonakin. Mene kohtaan "Virtuaalitunnit" ja rekisteröidy mukaan. Virtuaalituntien pariin pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. 

 

Jos sinun tarvitsee perua ryhmäliikuntavarauksesi, peru se omilla varaussivuillasi Avoinna24 palvelussa. Jos sinulle tulee yllättävä este ja tunnin alkuun on alle kaksi tuntia, peru varauksesi tekstiviestillä nroon 050-5972829. 

Mitä saisi olla?

Kun kaipaat rauhallisia kehoa ja mieltä huoltavia tunteja, valittavanasi ovat Joogat, Venyttely, Les Mills BODYBALANCE, FasciaMethod (FasciaMe), FasciaMethod Voima, Keppijumppa, Kehonhuolto ja Pilates. Kehonhuoltotunnit ovat suositeltavia kaikille, näin kovemmatkin treenit sujuvat paremmin!

Tanssin ystäville tarjoamme tanssin riemua Dancessa ja BailaBailassa, sekä ihanaa balettiin pohjautuvaa liikettä Les Mills BARREssa.

Haluatko treenata ryhmässä omia rajojasi ylittäen? Voima HIIT-tunnilla, PowerMethod-tunnilla, Les Mills BODYPUMP:ssa ja Toiminnallisessa treenissä saat loistavan koko kehoa haastavan treenin. Les Millsin BODYATTACK, BODYSTEP ja BODYCOMBAT ovat myös vertaansa vailla, kun haluaa saada todella tehokkaan treenin aikaiseksi sekä sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan!

Tarjoamme viitenä päivänä viikossa meneviä spinning-tunteja, joissa pääset polkemaan itselleen kunnon hien pintaan ja nostamaan aerobista kuntoa hyvässä porukassa.

 

Perusjumppien ystäville tarjoamme mm. Reisi-vatsa-pakara, Core, Salus Fit ja Vahva ylävartalo-tunteja. 

Kannattaa kokeilla myös BodyBow-tunteja, joilla on käytössä BodyBow kaari. Se on äärimmäisen hyvä väline parantamaan mm. selän kuntoa. 

Kuten huomaat, valinnanvaraa kyllä riittää ja jokainen varmasti löytää useamman itselle sopivan tunnin valikoimastamme. Tervetuloa liikkumaan ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa! 


Tutustu tuntitarjontaamme tarkemmin :