RYHMÄLIIKUNTA

Saluksella on monipuolinen ja laadukas ryhmäliikuntatarjonta, josta löytyy jokaiselle varmasti sopivia ja mieluisia tunteja. Voimme hieman henkseleitä paukutellen kertoa, että salimme tunnetaan kaupungin parhaasta ryhmäliikunnasta ja monet tulevatkin Salukselle jumppien vuoksi.

 

Tulethan siis tutustumaan upeaan ryhmäliikuntaan. Voit käydä viikon ajan niin monessa jumpassa kuin haluat ja tämä ei maksa sinulle muuta kuin ovikortista 15€:n panttimaksun. 

Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme täällä nettisivuilla ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuvat kotonakin. Mene kohtaan "Virtuaalitunnit" ja rekisteröidy mukaan. Virtuaalituntien pariin pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. 

_DSC4703.jpg

Ryhmäliikunnasta Kunto Saluksella vastaa Kristiina Tirranen (kuvassa keskellä). Voit olla häneen yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ryhmäliikuntaan liittyen. Voit antaa myös palautetta/toiveita. Laita viestiä osoitteeseen kristiina@kuntosalus.fi

 

Mitä saisi olla?

Kun kaipaat rauhallisia kehoa ja mieltä huoltavia tunteja, valittavanasi ovat Yin jooga, Venyttely, Les Mills BODYBALANCE, FasciaMethod (FasciaMe), FasciaMethod Voima, Keppijumppa, Kehonhuolto ja Pilates. Kehonhuoltotunnit ovat suositeltavia kaikille, näin kovemmatkin treenit sujuvat paremmin!

Tanssin ystäville tarjoamme tanssin riemua Les Millsin SH´BAM tunnilla, joka on sekoitus erilaisia tanssityylejä mahtavan musiikin tahtiin! 

Haluatko treenata ryhmässä omia rajojasi ylittäen? Voima HIIT-tunnilla, PowerMethod-tunnilla, Les Mills BODYPUMP:ssa ja Toiminnallisessa treenissä, sekä TRX-tunnilla saat loistavan koko kehoa haastavan treenin. Les Millsin BODYATTACK, BODYSTEP ja BODYCOMBAT  sekä HIIT ovat myös vertaansa vailla, kun haluaa saada todella tehokkaan treenin aikaiseksi sekä sykkeen nousemaan ja hien virtaamaan!

Tarjoamme myös meneviä spinning-tunteja, joissa pääset polkemaan itselleen kunnon hien pintaan ja nostamaan aerobista kuntoa hyvässä porukassa. Huhtikuussa Salukselle rantautui myös virtuaalispinning, jonka avulla pääset tekemään erilaisin spinningtreenejä juuri silloin kun sinulle sopii. Valittavana on 25 erilaista maata, joissa hieno grafiikka ja harkitusti valittu musiikki tarjoavat uudenlaisen treenielämyksen!

 

Perusjumppien ystäville tarjoamme mm. Reisi-vatsa-pakara, Core, Salus Fit ja Vahva ylävartalo-tunteja. 

Kannattaa kokeilla myös BodyBow-tunteja, joilla on käytössä BodyBow kaari. Se on äärimmäisen hyvä väline parantamaan mm. selän kuntoa. 

Kuten huomaat, valinnanvaraa kyllä riittää ja jokainen varmasti löytää useamman itselle sopivan tunnin valikoimastamme. Tervetuloa liikkumaan ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa!