RYHMÄLIIKUNTA

Saluksella on monipuolinen ja laadukas ryhmäliikuntatarjonta, josta löytyy jokaiselle varmasti sopivia ja mieluisia tunteja. Voimme hieman henkseleitä paukutellen kertoa, että salimme tunnetaan kaupungin parhaasta ryhmäliikunnasta ja monet tulevatkin Salukselle jumppien vuoksi. Meiltä löydät suositut Les Mills-tunnit, spinningia, tanssillisia tunteja, paljon erilaisia perusjumppia, kattavan tarjonnan erilaisia kehoa huoltavia tunteja ym. 

 

Tulethan siis tutustumaan upeaan ryhmäliikuntaan. Voit käydä viikon ajan niin monessa jumpassa kuin haluat ja tämä ei maksa sinulle muuta kuin ovikortista 15€:n panttimaksun. 

Ryhmäliikuntatuntien lisäksi tarjoamme täällä nettisivuilla ison määrän virtuaalijumppia, jotta treenit onnistuvat kotonakin. Mene kohtaan "Lisää", "Virtuaalitunnit" ja rekisteröidy mukaan. Virtuaalituntien pariin pääsevät kaikki, joilla on voimassaoleva jäsenyys. 

_DSC4703.jpg

Ryhmäliikunnasta Kunto Saluksella vastaa Kristiina Tirranen (kuvassa keskellä). Voit olla häneen yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ryhmäliikuntaan liittyen. Voit antaa myös palautetta/toiveita. Laita viestiä osoitteeseen kristiina@kuntosalus.fi