KUNTOSALI

Aloita kuntosaliharjoittelu -

lihasvoima on tuki- ja liikuntaelimistösi hyvinvoinnin perusta. 
 

Tervetuloa Saluksen viihtyisälle kuntosalille.
Monipuolinen saliympäristö innostaa voimaharjoitteluun ja

toiminnallisen harjoittelun tila haastaa uusiin liikunnallisiin kokemuksiin.

Kun tarvitset esimerkiksi opastusta tai ideoita kuntoiluun, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Saluksella toimivat PreHeltin Personal Trainerit opastavat sinua harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Varaamalla ajan suoraan Personal Trainerilta, varmistat sen, että saat henkilökohtaista opastusta saliharjoitteluun.
 

Vastaanoton henkilökunta auttaa ja neuvoo sinua mielellään laitteiden käytössä ja säädöissä, aina kun siihen on mahdollisuus. FysioPron fysioterapeutit ovat myös tavattavissa kuntosalilla, kun sovit ajan FysioPron kautta.

_DSC4557_edited.jpg

Monipuoliset WATTBIKET löytyvät Kunto Salukselta

Wattbike on uuden aallon sisäharjoittelupyörä. Se on kehitetty maailman johtavien pyöräilyasiantuntijoiden kanssa. Pyörä soveltuu kaikille kuntoutuksesta kovaan kilpaurheiluun. Laitteeseen kuuluu suoritusmonitori, joka auttaa harjoittelussa sekä fyysisesti että teknisesti.
 

Kunto Salukselta löytyy kaksi Wattbike Traineria ja yksi Wattbike Pro. Wattbike Trainer on identtinen Wattbike Pro version kanssa lukuun ottamatta vastusta. Wattbike Trainerin vastusskaala on 0-2000 Wattia. Voit harjoitella sillä aivan kuten Wattbike Prollakin käyttämällä ilmanvastuksen ja magneettivastuksen eri yhdistelmiä. Suurin ero on se, että Trainer mahdollistaa pyöräilyn suuremmalla kadenssilla ja pienellä vastuksella. Tämä tekee mahdolliseksi esimerkiksi palauttavat harjoitukset korkealla kadenssilla, tekniikkaharjoittelun suurella kadenssilla, pienellä vastuksella ja kuntoutuksen, joka lähtee liikkeelle hyvin pienistä tehoista. 

Wattbike on todennäköisesti maailman paras kuntopyörä, sen ajotuntuma on loistava ja tehon mittaus tarkka.  Pyörän ainutlaatuinen tekniikkanäyttö opettaa pyöräilemään taloudellisesti. 
 

Varaa halutessasi oma treeniaika Wattbikelle
 Avoinna24 ajanvarauskalenterista tai Kunto Saluksen vastaanotosta. Varauksen voivat tehdä kaikki, joilla on voimassaoleva Saluksen asiakkuus.