KUNTOSALI

Aloita kuntosaliharjoittelu, sillä
lihasvoima on tuki- ja liikuntaelimistösi hyvinvoinnin perusta. 
 
Tervetuloa Saluksen viihtyisälle kuntosalille.
Monipuolinen saliympäristö innostaa voimaharjoitteluun ja

toiminnallisen harjoittelun tila haastaa uusiin liikunnallisiin kokemuksiin.
Kun tarvitset esimerkiksi opastusta tai ideoita kuntoiluun, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Saluksella toimivat  Personal Trainerit opastavat sinua harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Varaamalla ajan suoraan Personal Trainerilta, varmistat sen, että saat henkilökohtaista opastusta saliharjoitteluun.
 
Fysioterapeutit  ovat myös tavattavissa kuntosalilla johon ajanvaraus FysioPron kautta.

SstFU-rc.jpeg
_DSC4557_edited.jpg

 
WATTBIKET  


Wattbike on uuden aallon sisäharjoittelupyörä. Se on kehitetty maailman johtavien pyöräilyasiantuntijoiden kanssa. Pyörä soveltuu kaikille kuntoutuksesta kovaan kilpaurheiluun. Laitteeseen kuuluu suoritusmonitori, joka auttaa harjoittelussa sekä fyysisesti että teknisesti.
 
Kunto Salukselta löytyy kaksi Wattbike Traineria ja yksi Wattbike Pro. Wattbike Trainer on identtinen Wattbike Pro version kanssa lukuun ottamatta vastusta. Wattbike Trainerin vastusskaala on 0-2000 Wattia. Voit harjoitella sillä aivan kuten Wattbike Prollakin käyttämällä ilmanvastuksen ja magneettivastuksen eri yhdistelmiä. Suurin ero on se, että Trainer mahdollistaa pyöräilyn suuremmalla kadenssilla ja pienellä vastuksella. Tämä tekee mahdolliseksi esimerkiksi palauttavat harjoitukset korkealla kadenssilla, tekniikkaharjoittelun suurella kadenssilla, pienellä vastuksella ja kuntoutuksen, joka lähtee liikkeelle hyvin pienistä tehoista. 

Wattbike on todennäköisesti maailman paras kuntopyörä, sen ajotuntuma on loistava ja tehon mittaus tarkka.  Pyörän ainutlaatuinen tekniikkanäyttö opettaa pyöräilemään taloudellisesti. 
 
Varaa halutessasi oma treeniaika Wattbikelle
 Avoinna24 ajanvarauskalenterista tai Kunto Saluksen vastaanotosta. Varauksen voivat tehdä kaikki, joilla on voimassaoleva Saluksen asiakkuus.


Wattbike polkimiin sopivat SPD kaksipulttiset klossit.


VIRTUAALISPINNING

Koe uudenlainen sisäpyöräilyn maailma ja nauti kuntoilemisesta huipputeknologian kanssa virtuaalispinningissä. 
Virtuaalispinning on loistava tapa kun haluat kuntoilla yksin tai ystävän kanssa sinulle sopivana aikana.  Mukaansa tempaava musiikki sekä graafisesti upea virtuaalinen ohjelma saa niin aloittelijan kuin kokeneemman kuntoilijan hyvälle mielelle onnistuneesta sisäpyöräilyharjoitteesta.  Sinun ei tarvitse etukäteen varata aikaa vaan voit kuntoilla vapaasti Tempo-salissamme. (Poikkeuksena Tempo-salissa olevat ryhmäliikuntatuntien ajankohdat sekä poistuminen tilasta 15min ennen mahdollisen tunnin alkua .)


Sisäpyöräilykirjastossa on käytettävissä
25kpl ääniohjauksella ilman virtuaaliohjaajaa
20kpl virtuaalinen ohjaus, joissa virtuaaliohjaaja mukana
25kpl virtuaaliohjelma ilman ohjausta
5kpl erikoisohjelmaa virtuaaliohjaajalla

Virtuaalispinningiin et tarvitse erillisiä sisäpyöräilyä kenkiä, tavallinen lenkki/jumppakenkäkin käy. Varaa mukaasi siis jalkineet, hikipyyhe ja juomapullo, sekä pyöräilyyn sopiva vaatetus. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa virtuaalispinning käytössä sekä sisäpyörän asetuksissa.


Virtuaalispinningin tarjoaa
Intellicent Cycling


 

virtuaali_edited_edited_edited.jpg