top of page

ASIAKASTARINOITA
Mikan tarina

WhatsApp Image 2023-02-22 at 10.28.28.jpeg
WhatsApp Image 2023-02-22 at 10.28.28 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-22 at 10.28.29 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-22 at 10.28.29.jpeg

“Parasta fiilis tulee ryhmäliikunnasta”
 
Mika Summanen, 40v

 
“Jo ennen Salusta osallistuin aktiivisesti ryhmäliikuntatunneille. Tutustuin Saluksen ohjaajaan Hanneen, kun kävin hänen ohjaamillaan tunneilla toisen paikkakunnan kuntosalilla. Hanne vinkkasi, että saattaisin tykätä Bodyattack-tunneista. Niistä tuli oma juttuni ensi treenistä lähtien!
 
Liityin Hannen perässä Salukselle, kun Bodyattack-tunnit poistuivat silloisen kuntosalini valikoimasta. Bodyattackin ohella muita vakkarituntejani ovat Bodystep ja Bodybalance. Välillä tulee kokeiltua myös Sh’Bam-tunteja.
 
Olen käynyt Saluksen ryhmäliikuntatunneilla jo 10 vuotta, ja niissä on aivan oma tunnelmansa! Kaikilla on hyvä fiilis ja ohjaajat ovat huippuja. Tarvitsen jonkun piiskaamaan, jotta saan kaiken irti treenistä. Parasta on heti tunnin jälkeen tuleva välitön hyvä fiilis, jota ei saa mistään muualta.
 
Alkuun innostuin ryhmäliikuntatunneista jopa vähän liikaa. Saatoin käydä 3-5 Bodyattack-tunnilla viikossa ja siihen vielä Bodystepit päälle.
 
Hannen ohella tutustuin tunneilla Saluksen ryhmäliikuntavastaavaan Krisseen, joka sitten toppuutteli pysymään välillä kotona. Paikkoja oli alkanut hajota, kun kroppa ei saanut riittävästi lepoa.
 
Sittemmin olen löytänyt omaan arkeen sopivan treenirytmin. Käyn ryhmäliikuntatunneilla yleensä tiistaisin ja sunnuntaisin. Bodyattack, Bodystep ja Bodybalance muodostavat toisiaan tasapainoittavan hyvän kokonaisuuden.
 
Aikataulujen puitteissa saatan toisinaan uskaltautua kokeilemaan askelia perjantain Dance-tunnilla. Työasiat unohtuvat äkkiä, kun miettii pyörähdyksiä ja tanssiaskelia.
 
Saluksella ehdottomasti parasta on hyvä fiilis. Kaikki ovat täysillä mukana ja naamat tulevat tutuksi, kun käy samoilla tunneilla viikoittain. Hauskaa pitäessä kunto kasvaa lähes huomaamatta, mikä on vain plussaa.
 
Laajan ryhmäliikuntatarjonnan lisäksi Saluksella järjestetään paljon erilaisia tapahtumia. Osallistun niihin aina, kun ne vain mahtuvat kalenteriini.
 
Taannoin olin vähän myöhässä Saluksen Les Mills Mix-tapahtumaan ilmoittautumisen kanssa, mutta sain itseni jonopaikalle. Edeltävänä päivänä sain viestin, että tapahtumaan on auennut peruutuspaikka ja pääsen mukaan. Loppupäivän olin yhtä hymyä Teams-palavereissa. Salukselle mentäessä fiilis on kuin tulisi kotiin.”

bottom of page