Kuntosalus8_edited.jpg

PT-

PALVELUT

Tuntuuko sinusta, että haluaisit pudottaa painoa tai kohentaa terveyttäsi liikunnalla? Onko harjoittelusi ollut jo pitkään samanlaista ja kaipaisitkin uusia haasteita? Tai kenties olisitkin vailla kehonhuoltoon, palautumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen suunnattua ohjelmaa?

Personal trainer on oikea henkilö auttamaan sinua etenemään kohti tavoitettasi. Personal trainerilta saat ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Hän laatii yksilöllisen ohjelman juuri sinua varten. Jokaisella tapaamisella saat niin oikeaoppista ohjausta liikkeiden suhteen kuin myös tukea ja tsemppausta. Yhdessä PT:n kanssa pääset terveellisemmän ja liikunnallisemman elämän alkuun.. Ja se on vieläpä hauskaa! 

MIKSI OMA PERSONAL TRAINER?

 • Saat henkilökohtaisesti sinulle suunnitellun harjoitus-ohjelman

 • Saat ammattilaisen neuvoja koskien liikuntaasi, ruokavaliota ja terveyttä

 • Sinulla on vierelläsi treenikaveri, joka tukee ja kannustaa jokaisella tapaamisella

 • Voit halutessasi testauttaa kuntosi esim. alku- ja loppuvaiheessa 

 • Liikuntasi säännöllistyy

 • Teet liikkeet turvallisesti ja oikein

 • Saat intoa uusiin haasteisiin; Liikunta on hauskaa! 

 • Oma PT on aidosti kiinnostunut terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi; Hän on Sinua varten!

 • Saluksen jäsenenä saat ilmaisen PT konsultaation.
  Varaa aika suoraan personal trainereiltamme.

PERSONAL TRAINERIMME

MARKUS TIRRANEN

FAF
PERSONAL TRAINER

YHTEYDENOTOT

sähköpostilla: ptmarkus@kuntosalus.fi

Olen ammattijohtaja, kirkkoherra, organisaatiokonsultti, perheenisä, aviomies sekä aktiivinen liikkuja. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa, mutta kokenut myös sen ajanjakson, kun sohva voittaa, vatsa kasvaa ja jaksaminen heikkenee. Tuota aikaa en enää kaipaa.

Elämä on jatkuvaa muutosta, johon kuuluu tasapainoilu erilaisten haasteiden parissa. Kaiken keskellä on tärkeä löytää aika, jolloin fokus kiinnittyy omaan itseen liikunnan avulla. Etsin kanssasi keinoja siihen, että löydät oman aikasi, ja että liikunnasta tulee sinulle nautinnon ja jaksamisen lähde.

Tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun lisäksi minulla on kokemusta kestävyysurheilun puolelta triathlonista, kilpapyöräilystä sekä juoksusta. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että olen vierelläsi salilla kasvattamassa lihasmassaa tai rakentamassa kanssasi entistä parempaa hapenottokykyä vaikkapa lenkkitossut jalassa.

Vahvuuteni on määrätietoinen ja tavoitteellinen ote elämässä ja liikunnassa. Saat minusta vaativan valmentajan tai menoa rauhoittavan keskustelijan. Toinen kaipaa kirittäjää, toinen rauhoittajaa. Jokainen nauttii tuloksista. Kaikessa tulee olla läsnä armollisuus itseä kohtaan.

 

TONI NYBERG

TRAINERLAB KUNTOSALIOHJAAJA

TRAINERLAB PERSONAL TRAINER

YHTEYDENOTOT

sähköpostilla: pttoni@kuntosalus.fi
tai puhelimitse :
040 5123458

Olemme yksilöitä kaikki. Meillä on omat tavoitteemme, omat rajoitteemme ja omat haasteemme elämässä. Minä autan mieluusti juuri sinua löytämään sinulle turvallisimman ja tehokkaimman reitin sinun tavotteisiin.

 

Olen toiminut virallisesti PT:nä vuodesta 2017, mutta ennen sitä jo testannut ensiksi itselläni ja ystävilläni eri treeni- ja ravintometodeja, joita opiskelin omatoimisesti, aikaisemmat seitsemän vuotta. Lisäksi toimin viisi vuotta juniorivalmentajana karatessa sekä parkourissa. Päivitän osaamistani jatkuvasti tieteen & tutkimuksen edetessä liikuntaan & hyvinvointiin liittyen.

 

Autan sinua löytämään sinun elämäntilannettasi ajatellen tehokkaat työkalut, joilla pääset lähemmäksi myös niitä tavotteita joita et ole välttämättä uskaltanut ääneen sanoa. Kanssani saat varmuuden, mitä tehdä ja miksi tehdä. Et saa pelkästään ohjelappua, jossa lukee mitä tehdä vaan saat myös perustelut asioille. Olemmehan kaikki omia, upeita yksilöitä joten sinun ei tarvitse väkisin tehdä jotain mikä ei sinulle sovellu eikä maistu.

 

Kaikki tiet vievät Roomaan. Anna minun auttaa sinua löytämään sinulle paras mahdollinen tie. Onko se yksilövalmennusta, pienryhmää, etävalmennuksia, koti- ja ulkotreenejä? Ota yhteyttä reippaasti joko puhelimitse, sähköpostilla tai hihasta nykimällä. Lopeta pään hakkaaminen seinään ja löydä kanssani tapa, jolla sinä pystyt saavuttamaan tavoitteesi. Onko kyse kehonmuokkauksesta, kiinteytymisestä, suorituskyvyn lisäämisestä, rakkaan harrastuksen löytymisestä tai oman hyvinvoinnin lisäämisestä, pystyn auttamaan sinua. Erityisosaamistani on lihasmassan kasvatus & voimantuoton kehittäminen. Asioita joita meistä kaikki tarvitsevat.

 

IINA MUSAKKA

FITFARM LISENSIOITU PERSONAL TRAINER

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA mm

 • spinning

 • kahvakuula

 • LessMills BodyCombat, BodyPump, BodyAttack, BodyStep, Sh´bam

YHTEYDENOTOT

sähköpostilla: ptiina@kuntosalus.fi

 

Olen työskennellyt liikunnan parissa vuosia, vaikka ammatiltani olen FM Arkeologi, erä- ja luonto-opas, merkonomi, ryhmäliikunnan ohjaaja ja nyt viimeisimpänä Personal Trainer. Minua olet Kunto Saluksella nähnyt eniten ryhmäliikunnassa, sillä aloitin työt täällä vuonna 2009. Luonteeltani olen energinen ja iloinen sekä haastan itseäni paljon uusiin kuntoilumuotoihin. Pidän siitä tunteesta minkä kehossa voi tuntea treenien jälkeen, kun tuntee tehneensä jotain. Mitä enemmän olen itseäni haastanut aina parempi ja toivon saavani tämän tunteen asiakkaillenikin kuitenkin heidän omien voimavarojensa puitteissa.

 

Olen harrastanut elämäni aikana useita eri urheilulajeja kuten kamppailulajit, mutta suurimpana haasteenani on ollut Red Bull 400 ylämäkijuoksu. Rinnalle tähän kestävyyskuntoiluun olen ottanut erilaisia kursseja voimaharjoittelusta. Oma henkilökohtainen tavoitteeni on kehittää eri voiman osa-alueita.

 

Valmentajana olen tarmokas ja kanssani tulet saavuttamaan tavoitteesi, sillä minä pyrin tukemaan sinua haasteista huolimatta niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Vahvuuteni on positiivinen elämän asenne, jonka näet meidän yhteisissä treeneissämme.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

REIJA KARVONEN - PhysioTrainer

FYSIOTERAPEUTTI

PHYSIOTRAINER, FIHF (Finnish Institute of Health and Fitness)

ProMethod VALMENTAJA

USEITA LISÄKOULUTUKSIA fFYSIOTERAPEUTIN TYÖKALUIKSI

USEITA KOULUTUKSIA RYHMÄLIIKUNTAPUOLEN SARALTA

mm. LesMills BodyCombat, spinning, crossing,

FasciaMethod, Fascial, Zumba

YHTEYDENOTOT

sähköpostilla: ptreija@kuntosalus.fi

“Päätoimiselta” ammatiltani olen fysioterapeutti ja toiminut sillä alalla v. 1999 lähtien. PhysioTrainer –koulutus on juurikin fysioterapeuteille suunnattu personal trainer -koulutus, joka tuo lisätyökaluja sekä fysioterapiaan että yksilö- ja ryhmävalmennukseen ottaen huomioon mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat sekä neurologiset sairaudet, niiden kuntoutuksen sekä ehkäisemisen.

 

Olen toiminut myös kuntosaliohjaajana naisten kuntosalilla, ryhmäliikunnan sekä erilaisten ryhmien ohjausten parissa yli 20 vuoden ajan eri kuntosaleilla. Ehkä olemmekin nähneet Bodycombat- tunneilla tai mahdollisesti Circuit tai keppijumppa –tunneilla tai olemme saattaneet huoltaa kehoa yhdessä FasciaMethod – tunnilla? Mm. nämä ovat ryhmäliikuntapuolen osaamistani.

Työni physiotrainerina on selvittää asiakkaani kanssa hänen tavoitteensa oman hyvinvointinsa suhteen ja samalla vahvuudet sekä osa-alueet, joissa hän tarvitsee vielä tukea ja kannustusta tavoitteidensa saavuttamiseksi. Jos Sinulla on tavoitteenasi elämäntapamuutos, johon tarvitset tukea ja kannustusta, ota yhteyttä!

VALTTERI KALLIO

PT PREAHEALT

YHTEYDENOTOT
sähköpostilla: ptvaltteri@kuntosalus.fi

Oma urheilutausta on 17 vuoden mittainen, joka sisältää SM-tasolla urheilua mm. amerikkalaisessa jalkapallossa, painonnostossa ja toiminnallisessa urheilussa. Viimeisimpänä on mukaan tullut vahvin mies harjoittelu.

Päätoimisena valmentajan olen toiminut yhdeksän vuotta, josta kaksi
vuotta salin omistajana.

Omassa ohjauksessani ja harjoitusohjelmissa käytän paljon helposti
lähestyttäviä liikkeitä ja toiminnallista lähestymistapaa.
Harjoittelu painottuu toiminnalliseen voimaharjoitteluun, jonka kautta
voidaan rakentaa loistava pohja mitä tahansa tavoitteita kohti.

Ensisijainen tavoitteeni on asiakkaan kanssa löytää kokonaisuus, joka
sopii asiakkaan elämän tilanteeseen ja motivoi. Terve ja toimiva keho,
selkeät ja hauskat treenit, sekä mielekkyys takaavat pitkäikäisen ja
kehittävän harjoittelun.

Erityisosaaminen:

-Voimaharjoittelu

-Toiminnalinen harjoittelu

-Tasapaino, palautuminen ja ajanhallinta harjoittelussa

-Kuntouttaminen ja vahvistaminen vamman jälkeen

-Kilpaurheilu

 

Otathan yhteyttä jos kiinnostuit! 

Lähetä yhteydenotto-pyyntö
ja sovitaan tapaaminen.