top of page
_DSC7518_edited.jpg
_DSC7455.jpg

MIKSI OMA PERSONAL TRAINER?

 • Saat henkilökohtaisesti sinulle suunnitellun harjoitus-ohjelman.  

 • Saat ammattilaisen neuvoja koskien liikuntaasi, ruokavaliota ja terveyttä.

 • Sinulla on vierelläsi treenikaveri, joka tukee ja kannustaa jokaisella tapaamisella.     

 • Voit halutessasi testauttaa kuntosi esim. alku- ja loppuvaiheessa. 

 • Liikuntasi säännöllistyy.            

 • Teet liikkeet turvallisesti ja oikein.         

 • Saat intoa uusiin haasteisiin; Liikunta on hauskaa!    

 • Oma personal trainerisi on aidosti kiinnostunut terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi ja hän on sinua varten.                           

 • Saluksen jäsenenä saat ilmaisen PT:n vartin, varaa oma aikasi suoraan personal trainerilta!  

Saluksen personal trainerit: 

Reija Karvonen 
Henri Mansukoski
Iina Musakka
Markus Tirranen

ovat juuri sinua varten olit sitten vasta-alkaja tai kehittyneempi kuntoilija. Tutustu rauhassa  valmentajien esittelyihin ja jos tarvitset lisätietoa personal trainer palveluistamme, laita rohkeasti viestiä suoraan pt:ille tai jarvenpaa@kuntosalus.fi niin autamme löytämään sinulle oman valmentajan.

 

SALUKSEN PERSONAL TRAINERIT

Reija Karvonen.jpeg

Reija Karvonen

YHTEYDENOTOT 
ptreija@kuntosalus.fi
 
Fysioterapeutti
PhysioTrainer, FIHF (Finnish Institute of Health and Fitness)
ProMethod valmentaja
Lisäkoulutuksia fysioterapeuttina

Ryhmäliikuntaohjaaja (useita lajeja)

“Päätoimiselta” ammatiltani olen fysioterapeutti ja toiminut sillä alalla v. 1999 lähtien. PhysioTrainer –koulutus on juurikin fysioterapeuteille suunnattu personal trainer -koulutus, joka tuo lisätyökaluja sekä fysioterapiaan että yksilö- ja ryhmävalmennukseen ottaen huomioon mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat sekä neurologiset sairaudet, niiden kuntoutuksen sekä ehkäisemisen.
 
Olen toiminut myös kuntosaliohjaajana naisten kuntosalilla, ryhmäliikunnan sekä erilaisten ryhmien ohjausten parissa yli 20 vuoden ajan eri kuntosaleilla. Ehkä olemmekin nähneet Bodycombat- tunneilla tai mahdollisesti Circuit tai keppijumppa –tunneilla tai olemme saattaneet huoltaa kehoa yhdessä FasciaMethod – tunnilla? Mm. nämä ovat ryhmäliikuntapuolen osaamistani.

Työni physiotrainerina on selvittää asiakkaani kanssa hänen tavoitteensa oman hyvinvointinsa suhteen ja samalla vahvuudet sekä osa-alueet, joissa hän tarvitsee vielä tukea ja kannustusta tavoitteidensa saavuttamiseksi.
 
Jos Sinulla on tavoitteenasi elämäntapamuutos, johon tarvitset tukea ja kannustusta, ota yhteyttä!

 

Iina Musakka

YHTEYDENOTOT 
ptiina@kuntosalus.fi

 
Sertifioitu personal trainer (Fitfarm)
Ryhmäliikunnanohjaaja (useita lajeja)
Erä- ja luonto-opas
Merkonomi
Filosofian maisteri, Arkeologi


Erityisosaaminen:
Kuntoliikunta
Elämäntapamuutokset
Kuntosali- ja voimaharjoittelu
Kestävyysharjoittelu
Toiminnallinen harjoittelu

Iina Musakka.jpeg


Olen työskennellyt liikunnan parissa vuosia, vaikka ammatiltani olen FM Arkeologi, erä- ja luonto-opas, merkonomi, ryhmäliikunnan ohjaaja ja nyt viimeisimpänä Personal Trainer. Minua olet Kunto Saluksella nähnyt eniten ryhmäliikunnassa, sillä aloitin työt täällä vuonna 2009.
 
Luonteeltani olen energinen ja iloinen sekä haastan itseäni paljon uusiin kuntoilumuotoihin. Pidän siitä tunteesta, minkä kehossa voi tuntea treenien jälkeen, kun tuntee tehneensä jotain. Mitä enemmän olen itseäni haastanut, aina parempi. Toivon saavani tämän tunteen asiakkaillenikin, kuitenkin heidän omien voimavarojensa puitteissa.
 
Olen harrastanut elämäni aikana useita eri urheilulajeja, kuten kamppailulajit, mutta suurimpana haasteenani on ollut Red Bull 400 ylämäkijuoksu. Rinnalle tähän kestävyyskuntoiluun olen ottanut erilaisia kursseja voimaharjoittelusta. Oma henkilökohtainen tavoitteeni on kehittää eri voiman osaalueita.
 
Valmentajana olen tarmokas ja kanssani tulet saavuttamaan tavoitteesi, sillä minä pyrin tukemaan sinua haasteista huolimatta niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Vahvuuteni on positiivinen elämän asenne, jonka näet meidän yhteisissä treeneissämme.
 yT_tO9bM.jpeg

Henri Mansukoski

YHTEYDENOTOT
pthenri@kuntosalus.fi

Personal Trainer
Fysioterapeutti AMK

Erityisosaaminen:
Elämäntapamuutos
Voimaharjoittelu
Kuntosaliharjoittelu
Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

Olen positiivinen, rehellinen, rento ja reilu valmentaja, joka ei pelkää haasteita. Koulutustaustaltani olen auktorisoitu personal trainer ja fysioterapeutti. Vahvuuksiini henkilökohtaisena valmentaja kuuluu kuntosali/voimaharjoittelu, tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapia ja elämäntapamuutoksessa ohjaaminen sekä omakohtaisen kokemuksen kautta laihduttaminen. Vapaa-ajalla harrastan aktiivisesti liikuntaa, pääsääntöisesti kuntosaliharjoittelua ja minut näetkin usein Kunto Saluksella kuntoilemassa. Minulle on tärkeätä ylläpitää monipuolista ja kokonaisvaltaista terveellistä elämäntapaa, joten jos kaipaat vinkkejä tai ruokavalioon remonttia, tule rohkeasti juttelemaan. 
 
Jos sinua kiinnostaa laittaa elämäntavat remonttiin tai haluat nostaa treenisi uudelle tasolle, ota rohkeasti yhteyttä! Löydämme varmasti juuri sinulle sopivan polun kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämää!

Markus_SALUS.jpg

Markus Tirranen


YHTEYDENOTOT
ptmarkus@kuntosalus.fi

 

TM Helsingin yliopisto 
FAF Personal Trainer 

Erityisosaaminen:

Muutosvalmennus
Kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen
Henkinen valmennus
Nuorten liikunta
Kuntosali- ja voimaharjoittelu
Kehonhuolto

Olen ammattijohtaja, kirkkoherra, organisaatiokonsultti, perheenisä, aviomies sekä aktiivinen liikkuja. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa, mutta kokenut myös sen ajanjakson, kun sohva voittaa, vatsa kasvaa ja jaksaminen heikkenee. Tuota aikaa en enää kaipaa.

Elämä on jatkuvaa muutosta, johon kuuluu tasapainoilu erilaisten haasteiden parissa. Kaiken keskellä on tärkeä löytää aika, jolloin fokus kiinnittyy omaan itseen liikunnan avulla. Etsin kanssasi keinoja siihen, että löydät oman aikasi, ja että liikunnasta tulee sinulle nautinnon ja jaksamisen lähde.

Tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun lisäksi minulla on kokemusta kestävyysurheilun puolelta triathlonista, kilpapyöräilystä sekä juoksusta. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että olen vierelläsi salilla kasvattamassa lihasmassaa tai rakentamassa kanssasi entistä parempaa hapenottokykyä vaikkapa lenkkitossut jalassa.

Vahvuuteni on määrätietoinen ja tavoitteellinen ote elämässä ja liikunnassa. Saat minusta vaativan valmentajan tai menoa rauhoittavan keskustelijan. Toinen kaipaa kirittäjää, toinen rauhoittajaa. Jokainen nauttii tuloksista. Kaikessa tulee olla läsnä armollisuus itseä kohtaan.

Kysy rohkeasti lisää!

Palvelut

Aukioloajat

Vastaanoton aukioloajat:

Ma 12-19.30

Ti 15-19.30

Ke 12-19.00

To 15-19.00

Pe 9.30-15.30

La & Su suljettu

Muina aikoina palvelemme sähköpostilla osoitteessa jarvenpaa@kuntosalus.fi

laskutusasioissa laskutus@kuntosalus.fi

 

Ota yhteyttä

Täällä me olemme

Kunto Salus Oy

Y-tunnus 3093758-2

Puh: (09) 2713008 / 0505972829 tekstiviestit

 

Sähköposti:

jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

Sivuston kuvat:

Tuomas Scholz

 

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page