KUNTO SALUS YRITYKSILLE

Tiesithän, että työnantajana voit tukea työntekijöittesi liikkumista Järvenpään monipuolisimmassa liikuntakeskuksessa. Kunto Saluksen yritysjäsenyys  tarjoaa työntekijöillesi erinomaisen mahdollisuuden pitää kunnostaan huolta ja voida paremmin.

 

Yritysjäsen saa rahanarvoisen edun, joka kannattaa hyödyntää. Annamme -10% alennuksen jokaisen työntekijän henkilökohtaiseen kuukausittaiseen jäsenmaksuun.

Järvenpään Yrittäjien jäsenille -10% alennus liikuntakorteista. 

Etuus on henkilökohtainen ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIPÄIVÄ

Voimme järjestää myös yrityksellenne oman hyvinvointipäivän, joka räätälöidään toiveidenne mukaan Kunto Saluksen liikuntapalveluista ja yhteistyökumppaneiden (FysioPro) tarjoamista palveluista.

 

Hyvinvointipäivä tai ohjattu liikuntahetki voidaan pitää Saluksen tiloissa, jolloin myös pesutilat, saunat, Salus Cafe ja ihanat hierontatuolit ovat käytettävissä.

 

Yritysjäsensopimukseemme kuuluu lisäksi liikkumiseen innostava aloitusetu; Jokainen työntekijänne ja heidän kumppaninsa saavat ilmaiseksi tutustumisjäsenyyden Kunto Salukselle!

Odotamme yhteydenottoasi, kerromme mielellämme lisää kuinka voimme parantaa sinun ja työntekijöittesi hyvinvointia!
 

Johanna Ronkainen

johanna.ronkainen@kuntosalus.fi

LISÄTIEDOT:

AAMULIIKUNTAA JÄRVENPÄÄN YRITTÄJÄ JÄSENILLE

Tiistai ja perjantai aamuisin Salukselle kokoontuu hyväntuulinen joukko järvenpääläisiä yrittäjiä.  Järvenpään Yrittäjien jäsenkorttia näyttämällä pääset mukaan joko ohjattuun aamuliikuntaan ja/tai kuntosalille klo 8:00 - 9:00. Voit lunastaa itsellesi myös ovikortin, jolla pääset kuntosalille klo 6:00 - 8:00 samoin tiistaisin ja perjantasin. Ovikortista veloitamme 15 eur kertamaksun.

Etuus on henkilökohtainen ja koskee vain Järvenpään Yrittäjä - jäseniä.

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja verkostoitumaan!