top of page
hyvä6.jpeg

Lihaskuntotunnit

BODYBOW: BodyBow on mahtava ergonominen jumppakaari, jolla voi tehdä vaikka mitä! Tällä tunnilla pääset treenaamaan tasapainoa, lihaskuntoa sekä tekemään upeita kehoa avaavia ja venyttäviä liikkeitä. Tunti sopii kaikille ja on erityisen hyvä selkävaivaisille, sillä kaaren muotoilu hoitaa selän aluetta.

BODYBOW FIT: BodyBow Fit on tehotunti, jossa käytetään ainutlaatuista Bodybow-kaarta. Kaaren avulla sadaan kehon liikkeet tarkasti kohdistettua sinne minne halutaan. Tunnilla käytetään myös puolapuita hyväksi monissa yhdistelmäliikkeissä. Selkäsi kiittää. Tasapaino, liikkuvuus ja oman kehon hallinta paranee.

CIRCUIT: Kaikille sopiva perinteinen kiertoharjoittelutunti, joka kehittää tehokkaasti sekä hapenottokykyäsi että lihaskuntoasi. Tunnin tehon voit säädellä itse päivän olotilan mukaan. Circuitissa saat koko vartalon työskentelemään ja hien virtaamaan.

CORE: Huippu tehokas ja napakka 30 min treeni keskivartalon lihaksille. Tällä tunnilla muokataan korsetti kuntoon!

CORE CIRCUIT: Tällä monipuolisella kiertoharjoittelutunnilla treenataan keskivartalon lihaksia eli vatsaa, selkää, kylkiä ja pakaroita.

LES MILLS BODYPUMP™: BODYPUMP on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. Tunnilla käytetään levytankoja ja painoja tehostamaan treeniä. Tunti on puhtaasti lihaskuntoa alusta loppuun asti ja se kehittää tehokkaasti lihaskestävyyttäsi.
 

POWERMETHOD: Tunti on FysioPron fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen lihaskuntotunti. Tunnilla kehitetään turvallisesti ja tehokkaasti perus- tai kestovoimaa sekä opetellaan oikeat suoritustekniikat. Alkulämmittelyssä tehdään kokonaisvaltaisia liikkuvuusharjoitteita sekä harjoitellaan liiketekniikoita. Lihaskuntoliikkeet suoritetaan koko kehoa kuormittavin toiminnallisin liikkein, joiden avulla kehität lihasvoiman lisäksi kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

REISI-VATSA-PAKARA: Tämän tunnin suosio on kantanut jo vuosikausia! RVP (=reidet, vatsa, pakarat) tunnilla saat upean lihaskuntotreenin lihaksille, joille erityisesti naiset kaipaavat usein kiinteytystä. Tunnilla tehdään töitä omalla kehonpainolla ja välillä haetaan lisätehoa liikkeisiin eri välineistä. 

SALUS FIT: Mahtava lihaskuntotunti, jossa tehdään minuutin ajan aina yhtä liikettä omaan tahtiin. Tunnilla käytetään välineitä ja koko kroppa pääsee töihin. Lihaskuntoliikkeiden lisäksi tunnilla on myös muutama aerobinen sykkeennostoliike. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja loppuvenytykset. 

TEHO MUOKKAUS: Tunnilla tehdään kuntosalilta tuttuja liikkeitä, jokainen omalla paikallaan ja omilla välineillään. Tunnilla käytetään paljon painoja, jokaiselle löytyy varmasti sopiva treenivastus. Saat koko kropalle mahtavan treenin!

TOIMINNALLINEN TREENI: Toiminnallisen harjoittelun tunti on monipuolinen tunti, joka kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa, voimakestävyyttä sekä liikkuvuutta. Tunti on tarkoitettu edistyneille treenaajille, jotka eivät pelkää treenata kovempaa.

VAHVA YLÄVARTALO: Ylävartalon lihaskuntotunti, jolla käytetään välineitä sekä omaa kehonpainoa. Vahvistetaan selän, rintakehän, hartioiden ja käsivarsien lihaksia tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä. Sisältää lyhyen lämmittelyn, ei askellusta. 

SALUS SENIORIT: Ryhmä on suunnattu yli 60-vuotiaille Saluksen jäsenille. PersonalTrainer tekee jokaiselle ryhmäläiselle oman kuntosaliohjelman, joka tehdään ohjatusti. Alussa ja lopussa on lämmittelyt ja venyttelyt.

TOIMINNALLINEN CIRCUIT: Kiertoharjoittelutunti, jossa tehdään koko vartaloa haastavia toiminnallisia liikkeitä.

 

Liikkuvat tunnit

LES MILLS BODYATTACK®: Sporttinen ja aerobinen treeni, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunnissa yhdistyvät aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joissa pysyy hyvin mukana. Liikkeisiin tarjotaan hypyttömät vaihtoehdot.

LES MILLS BODYCOMBAT®: Kamppailulajeihin pohjautuva vauhdikas aerobinen tunti. Tunnilla pidetään syke korkealla lyönnein, potkuin ja niiden yhdistelmillä. Tunti tekee todella hyvää kireälle niska-hartiaseudulle. Erilaiset lyönnit avaavat tehokkaasti jumiutuneita lihaksia ja saa veren virtaamaan!

LES MILLS BODYSTEP®: Liikkuva tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa ja vahvistaa erityisesti alavartalon lihaksia. Tunnilla askelletaan laudalle mukaansatempaavan musiikin tahtiin. BODYSTEP sopii monille, sillä liikkeisiin tarjotaan myös hypytön vaihtoehto.

RASVANPOLTTO: Tunti jossa rakennetaan perinteistä koreografista sarjaa liike liikkeeltä hauskan musiikin siivittämänä. Hiki virtaa ja käsien ja jalkojen koordinaatio paranee.

SYKEVOIMAHUOLTO: Tällä uutuus-tunnilla treenataan kolmea eri aluetta: aerobista, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa, kutakin osuutta on 20 minuuttia. Saat siis kaikki tärkeät osa-alueet tehtyä yhden tunnin aikana hauskasti ja helposti! Aerobinen eli sykeosuus voi olla tanssia tai aerobicaskellusta lattialla/steppilaudalla. Lihaskunto-osuudessa tehdään omalla kehonpainolla/pienillä välineillä tehokkaita harjotteita suurimmille lihasryhmille. Huolto-osuudesssa saadaan lisää liikkuvuutta kehoon ja palaudutaan treenistä.

NnlNAEBI.jpeg

Keho ja mieli

FASCIAMETHOD: FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla tehdään aktiivisia venytyksiä faskialinjoja mukaillen, täsmävenytyksiä ja hierontaa faskiapallolla kehon kireimpiin alueisiin sekä harjoitetaan liikehallintaa.

FASCIAMETHOD VOIMA: FasciaMethod Voima on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ja tukilihas harjoittelua. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Tunnilla käytetään vastuskuminauhaa osassa harjoitteita tehostamaan venytystä ja haastamaan tukilihaksistoa. Myös hierontapalloa hyödynnetään faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. 

KEPPIJUMPPA: Suosittu keskivartaloa ja hartiaseutua vahvistava ja avaava tunti, jossa välineenä käytetään keppiä. Tunti sisältää paljon rullauksia ja kiertoja rangalle, minkä ansiosta selkä vetreytyy ja ryhti oikenee. Tunti on todella hyvä erityisesti istumatyötä tekeville ja kaikille, jotka haluavat vetreämmän olotilan niska-hartiaseudulle. 

LES MILLS (LÄMPÖ) BODYBALANCE®: Tunti purkaa kehon ja mielen kireyksiä tai chi´hin, joogaan ja pilatekseen pohjautuvilla liikkeillä. Kehoa ja mieltä huoltavat liikkeet tekevät tunnista lempeän treenin. Tunti kehittää funktionaalista voimaa ja liikkuvuutta.

NISKA-HARTIA-SELKÄ: Tunti sopii kaikille, jotka haluavat hyvän ryhdin sekä hyvinvoivan olemuksen. Tunnilla hoidat ja ennaltaehkäiset niska-, selkä- sekä hartiaongelmia.

PILATES: Mattoliikkeistä koostuva pilatestunti. Tunti sopii kaikille ja se kehittää erityisesti syviä keskivartalon lihaksia. Pilates lisää verenkiertoa, syventää hengitystä, sekä parantaa voimaa, notkeutta ja ryhtiä.

VENYTTELY: Kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Venytysten ansiosta lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja lihasten suorituskyky palautuu sekä vähitellen kasvaa. Suositellaan kaikille.

LÄMPÖ YIN JOOGA: Yin joogassa haetaan tasapainoa ja pysähtymistä kaiken dynaamisen tekemisen ja kiireen keskellä. Yin joogan perusperiaatteena on harjoituksen tekeminen lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Lihakset saavat olla mahdollisimman rentoina, jolloin vaikutus kohdistuu sidekudoksiin. Venytykset ovat pitkiä, useita minuutteja kestäviä, sillä sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen. 

qequcf1g.jpeg

Spinning

IISI SPINNING: Tunnilla poljetaan sisäpyöräilyyn kehitetyllä pyörällä. Iisi-tunnilla nostetaan aerobista kuntoa maltillisilla sykkeillä. Tällä tunnilla hiki virtaa ja jalka- ja pakaralihakset voimistuvat ja kiinteytyvät. Tunnin tasoon pystyy itse vaikuttamaan pyörässä olevalla vastussäädöllä. Spinning on erittäin nivelystävällinen laji, joka sopii kaikenkuntoisille. 

TEMPO SPINNING: Mukaansatempaava kevyt vauhtikestävyystunti spinningpyörällä, jossa lennokas musiikki siivittää menoa! Tämä tunti on hieman Iisi-tuntia raskaampi, mutta tunnin tehoa pystyy itse säätelemään omalla vastuksella, joka löytyy pyörästä. Aerobinen kunto nousee ja hiki virtaa. 

_DSC8420_edited.jpg

Tanssitunnit

AFRODANCE: AfroDance on täydellinen yhdistelmä treeniä ja tanssia! Suuret, vapaat ja luonnolliset liikkeet rumpumusiikin tahtiin tarjoavat mahtavan fyysisen treenin samalla kun saat sisäistä energiaa, rentoudut ja unohdat arjen. Sekoitus erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä helpolla koreografialla. Tunnilla tanssitaan paljain jaloin. Uskalla vapauttaa kehosi!

DANCE: Dance on tanssitunti jossa yhdistyy eri tanssityylejä. Tanssisarjat ovat hauskoja ja alkuperäiset kappaleet luovat tästä tunnista kunnon hikitreenin.

MEMOLATTARIT: Memolattarit on aivoterveyttä lisäävä uutuustunti! Tunnilla tanssitaan helppoja askelsarjoja lattarimusiikin tahtiin ja välillä haastetaan tasapainoa ja aivoja. Tunnilla tanssitaan eri suuntiin kevyellä sykkeellä.

Palvelut

Aukioloajat

Vastaanoton aukioloajat:

Ma 12-19.30

Ti 15-19.30

Ke 12-19.00

To 15-19.00

Pe 9.30-15.30

La & Su suljettu

Muina aikoina palvelemme sähköpostilla osoitteessa jarvenpaa@kuntosalus.fi

laskutusasioissa laskutus@kuntosalus.fi

 

Ota yhteyttä

Täällä me olemme

Kunto Salus Oy

Y-tunnus 3093758-2

Puh: (09) 2713008 / 0505972829 tekstiviestit

 

Sähköposti:

jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

Sivuston kuvat:

Tuomas Scholz

 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page