top of page
wGpYYdlo.jpeg
hyvä6.jpeg

Lihaskuntotunnit

BODYBOW: BodyBow on mahtava ergonominen jumppakaari, jolla voi tehdä vaikka mitä! Tällä tunnilla pääset treenaamaan tasapainoa, lihaskuntoa sekä tekemään upeita kehoa avaavia ja venyttäviä liikkeitä. Tunti sopii kaikille ja on erityisen hyvä selkävaivaisille, sillä kaaren muotoilu hoitaa selän aluetta.

BODYBOW FIT: BodyBow Fit on tehotunti, jossa käytetään ainutlaatuista Bodybow-kaarta. Kaaren avulla sadaan kehon liikkeet tarkasti kohdistettua sinne minne halutaan. Tunnilla käytetään myös puolapuita hyväksi monissa yhdistelmäliikkeissä. Selkäsi kiittää. Tasapaino, liikkuvuus ja oman kehon hallinta paranee.

CIRCUIT: Kaikille sopiva perinteinen kiertoharjoittelutunti, joka kehittää tehokkaasti sekä hapenottokykyäsi että lihaskuntoasi. Tunnin tehon voit säädellä itse päivän olotilan mukaan. Circuitissa saat koko vartalon työskentelemään ja hien virtaamaan.

CORE: Huippu tehokas ja napakka 30 min treeni keskivartalon lihaksille. Tällä tunnilla muokataan korsetti kuntoon!
j
JÄTTIPALLO: Tehokas ja hauska harjoitus koko vartalolle jättipallon kanssa. Tunnilla lämmitellään pallon päällä, jonka jälkeen tehdään tasapaino- ja lihaskuntoharjotteita palloa hyväksi käyttäen.

LES MILLS BODYPUMP™: BODYPUMP on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. Tunnilla käytetään levytankoja ja painoja tehostamaan treeniä. Tunti on puhtaasti lihaskuntoa alusta loppuun asti ja se kehittää tehokkaasti lihaskestävyyttäsi.

POWERMETHOD: Tunti on FysioPron fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen lihaskuntotunti. Tunnilla kehitetään turvallisesti ja tehokkaasti perus- tai kestovoimaa sekä opetellaan oikeat suoritustekniikat. Alkulämmittelyssä tehdään kokonaisvaltaisia liikkuvuusharjoitteita sekä harjoitellaan liiketekniikoita. Lihaskuntoliikkeet suoritetaan koko kehoa kuormittavin toiminnallisin liikkein, joiden avulla kehität lihasvoiman lisäksi kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

RVP: Tämän tunnin suosio on kantanut jo vuosikausia! RVP (=reidet, vatsa, pakarat) tunnilla saat upean lihaskuntotreenin lihaksille, joille erityisesti naiset kaipaavat usein kiinteytystä. Tunnilla tehdään töitä omalla kehonpainolla ja välillä haetaan lisätehoa liikkeisiin eri välineistä. 

SALUS FIT: Mahtava lihaskuntotunti, jossa tehdään minuutin ajan aina yhtä liikettä omaan tahtiin. Tunnilla käytetään välineitä ja koko kroppa pääsee töihin. Lihaskuntoliikkeiden lisäksi tunnilla on myös muutama aerobinen sykkeennostoliike. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja loppuvenytykset. 

TEHO MUOKKAUS: Tunnilla tehdään kuntosalilta tuttuja liikkeitä, jokainen omalla paikallaan ja omilla välineillään. Tunnilla käytetään paljon painoja, jokaiselle löytyy varmasti sopiva treenivastus. Saat koko kropalle mahtavan treenin!

TOIMINNALLINEN CIRCUIT: Circuit, jossa tehdään koko vartaloa haastavia toiminnallisia liikkeitä.

TOIMINNALLINEN TREENI: Toiminnallisen harjoittelun tunti on monipuolinen tunti, joka kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa, voimakestävyyttä sekä liikkuvuutta. Tunti on tarkoitettu edistyneille treenaajille, jotka eivät pelkää treenata kovempaa.

TOIMINNALLINEN ULKOTREENI: Tämä ulkotreeni tehdään Terholassa, kokoontuminen Terholan pururadan parkkipaikalla. Treenissä tehdään koko vartaloa harjoittavia liikkeitä ja tarjolla on niin haastavampia kuin kevyempiäkin vaihtoehtoja. Lihaskunto ja aerobinen kunto paranevat tässä treenissä!


VAHVA YLÄVARTALO: Ylävartalon lihaskuntotunti, jolla käytetään välineitä sekä omaa kehonpainoa. Vahvistetaan selän, rintakehän, hartioiden ja käsivarsien lihaksia tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä. Sisältää lyhyen lämmittelyn, ei askellusta. 

SALUS SENIORIT: Ryhmä on suunnattu yli 60-vuotiaille Saluksen jäsenille. PersonalTrainer tekee jokaiselle ryhmäläiselle oman kuntosaliohjelman, joka tehdään ohjatusti. Alussa ja lopussa on lämmittelyt ja venyttelyt.

Liikkuvat tunnit

LES MILLS BODYATTACK®: Sporttinen ja aerobinen treeni, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunnissa yhdistyvät aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joissa pysyy hyvin mukana. Liikkeisiin tarjotaan hypyttömät vaihtoehdot.

LES MILLS BODYCOMBAT®: Kamppailulajeihin pohjautuva vauhdikas aerobinen tunti. Tunnilla pidetään syke korkealla lyönnein, potkuin ja niiden yhdistelmillä. Tunti tekee todella hyvää kireälle niska-hartiaseudulle. Erilaiset lyönnit avaavat tehokkaasti jumiutuneita lihaksia ja saa veren virtaamaan!

LES MILLS BODYSTEP®: Liikkuva tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa ja vahvistaa erityisesti alavartalon lihaksia. Tunnilla askelletaan laudalle mukaansatempaavan musiikin tahtiin. BODYSTEP sopii monille, sillä liikkeisiin tarjotaan myös hypytön vaihtoehto.

HIIT: HIIT eli High Intensity Interval Training -tunti on kiireisen kuntoilijan unelmatreeni. Tunti kestää 30min. Tunnin aluksi verrytellään ja lopuksi jäähdytellään. Treeniosiossa tehdään maksimaalisia työosuuksia ja levätään liikkeiden välissä lyhyitä jaksoja. Liikkeet ovat erilaisia juoksuja, hyppyjä ja kehonpainoliikkeitä. Joissakin liikkeissä käytetään esim. levykiekkoja tai levytankoja. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Tämä tunti sopii rankan treenin ystäville. Jos haluat tutkitusti tehokasta rasvanpolttoa tai parantaa aerobista kuntoasi, ota HIIT mukaan treeneihisi!


RASVANPOLTTO: Tunti jossa rakennetaan perinteistä koreografista sarjaa liike liikkeeltä hauskan musiikin siivittämänä. Hiki virtaa ja käsien ja jalkojen koordinaatio paranee. 

SYKEVOIMAHUOLTO: Tällä tunnilla treenataan kolmea eri aluetta: aerobista, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa, kutakin osuutta on 20 minuuttia. Saat siis kaikki tärkeät osa-alueet tehtyä yhden tunnin aikana hauskasti ja helposti! Aerobinen eli sykeosuus voi olla tanssia tai aerobicaskellusta lattialla/steppilaudalla. Lihaskunto-osuudessa tehdään omalla kehonpainolla/pienillä välineillä tehokkaita harjotteita suurimmille lihasryhmille. Huolto-osuudesssa saadaan lisää liikkuvuutta kehoon ja palaudutaan treenistä.

NnlNAEBI.jpeg

Keho ja mieli

FASCIAMETHOD: FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla tehdään aktiivisia venytyksiä faskialinjoja mukaillen, täsmävenytyksiä ja hierontaa faskiapallolla kehon kireimpiin alueisiin sekä harjoitetaan liikehallintaa.

FASCIAMETHOD POWER: 
FasciaMethod Power on toiminnallista perusvoimaharjoittelua, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoittelua sekä tukilihasten aktivointia.​ Tunnilla tavoitellaan syvien tukilihasten ja pinnallisten lihasten hyvää kuntoa sekä hyvää kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tavoitteena on edistää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä ja toimintakykyä.

LES MILLS (LÄMPÖ) BODYBALANCE®: Tunti purkaa kehon ja mielen kireyksiä tai chi´hin, joogaan ja pilatekseen pohjautuvilla liikkeillä. Kehoa ja mieltä huoltavat liikkeet tekevät tunnista lempeän treenin. Tunti kehittää funktionaalista voimaa ja liikkuvuutta.

PILATES: Mattoliikkeistä koostuva pilatestunti. Tunti sopii kaikille ja se kehittää erityisesti syviä keskivartalon lihaksia. Pilates lisää verenkiertoa, syventää hengitystä, sekä parantaa voimaa, notkeutta ja ryhtiä.

VENYTTELY: Kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Venytysten ansiosta lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja lihasten suorituskyky palautuu sekä vähitellen kasvaa. Suositellaan kaikille.

YIN JOOGA: Yin joogassa haetaan tasapainoa ja pysähtymistä kaiken dynaamisen tekemisen ja kiireen keskellä. Yin joogan perusperiaatteena on harjoituksen tekeminen lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Lihakset saavat olla mahdollisimman rentoina, jolloin vaikutus kohdistuu sidekudoksiin. Venytykset ovat pitkiä, useita minuutteja kestäviä, sillä sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen. 

qequcf1g.jpeg

Spinning

IISI SPINNING: Tunnilla poljetaan sisäpyöräilyyn kehitetyllä pyörällä. Iisi-tunnilla nostetaan aerobista kuntoa maltillisilla sykkeillä. Tällä tunnilla hiki virtaa ja jalka- ja pakaralihakset voimistuvat ja kiinteytyvät. Tunnin tasoon pystyy itse vaikuttamaan pyörässä olevalla vastussäädöllä. Spinning on erittäin nivelystävällinen laji, joka sopii kaikenkuntoisille. 

TEMPO SPINNING: Mukaansatempaava kevyt vauhtikestävyystunti spinningpyörällä, jossa lennokas musiikki siivittää menoa! Tämä tunti on hieman Iisi-tuntia raskaampi, mutta tunnin tehoa pystyy itse säätelemään omalla vastuksella, joka löytyy pyörästä. Aerobinen kunto nousee ja hiki virtaa. 

FINNHITS SPINNING: Tällä tunnilla raikuu suomimusa laidasta laitaan klassikoista nykypäivän hitteihin. Jos tekee mieli laulaa, hoilaa biisien mukana hymy huulilla ja hikoile päivän kunnon ja fiiliksen mukaan!

_DSC8420_edited.jpg

Tanssitunnit

LES MILLS SH´BAM®: Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan. Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä.

AAMU LATTARIT: Tunnilla tanssitaan helppoja askelsarjoja lattarimusiikin tahtiin kevyellä sykkeellä. Sopii kaikille.

LATTARIT: Tällä tunnilla pääset nauttimaan eri lattaritansseista, kuten salsasta, sambasta, cha cha chasta, jivesta ja rumbasta. Mukaansatempaavan musiikin siivittämänä muodostetaan tunnilla koreografiat 2-3 eri tanssityyliin. 

Palvelut

Aukioloajat

Ota yhteyttä

Täällä me olemme

Kunto Salus Oy

Y-tunnus 3093758-2

Puh: (09) 2713008 / 0505972829 tekstiviestit

 

Sähköposti:

jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

Sivuston kuvat:

Tuomas Scholz

 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page