VOIMASSA OLEVAT SUOSITUKSET

Huomioi Saluksella kuntoillessa voimassaolevat suositukset:


Teemme Saluksella päivittäin töitä epidemiatilanteen hillitsemiseksi mm. pienentämällä ryhmäliikuntaryhmien kokoa ja tehostetulla siivousohjelmalla. Epidemiatilanteen muuttuessa, olemme päivittäneet myös Saluksen ohjeistuksia. Jotta kuntoilu olisi turvallista meille kaikille, huomioithan kuntoillessa nämä päivitetyt voimassaolevat suositukset:

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Sosiaalisten kontaktien vähentäminen on nyt tärkeää myös terveille ihmisille, koska siten hidastetaan epidemian leviämistä. Vältä siis ihmisjoukkoja ja tungoksia ja pidä vähintään kahden metrin etäisyys kanssaihmisiin.


Omaa ja läheistensä tartuntariskiä voi myös alentaa huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta sekä käyttämällä kasvomaskia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tiloissa, joissa syntyy helposti tungosta ja turvavälejä ei pystytä takaamaan. Näitä tiloja Saluksella ovat esimerkiksi pukuhuoneet ja eteistilat sekä FysioPron odotustilat (Flow-saliin kulku). Suositus perustuu Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen kansalliseen linjaukseen ja se koskee aikuisia ja 12 vuotta täyttäneitä nuoria.


Maskisuosituksella haluamme taata kaikille,sekä Saluksen että FysioPron asiakkaille mahdollisimman turvalliset palvelut. Samalla suojelemme henkilökuntaamme tartunnoilta. Toivomme, että maskia käytetään jo tullessa sisään Saluksen tai FysioPron eteistilaan. Ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla kasvomaskia saa myös käyttää, mutta käyttösuositus ei kuitenkaan koske liikuntasuoritusta.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun tartunnan saanut esimerkiksi puhuu tai yskii. Kasvomaskin asianmukainen käyttö vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön.


Käsihygienia on myös oleellista viruksen torjunnassa. Pese kädet vedellä ja saippualla usein ja huolellisesti, ainakin 20 sekunnin ajan.

Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi. Käsihuuhdetta löytyy Saluksen eteistiloista, kuntosaleista, ryhmäliikuntatiloista, pukuhuoneista sekä vastaanotosta.


Kuntosalilaitteiden, kardiolaitteiden sekä kuntoiluvälineiden pudistaminen käytön jälkeen kuuluu myös jokaisen vastuullisen kuntoilijan toimiin viruksen torjunnassa. Toivomme jokaisen asiakkaamme ymmärtävän tämänkin asian tarpeellisuuden.

Puhdistusvälineitä löytyy runsaasti jokaisesta salitilasta.

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme:

  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

  • Pidä vähintään 2 metrin turvaväli ja vältä tungoksia.

  • Puhdista käyttämäsi kuntoiluvälineet käyttösi jälkeen ja palauta välineet omille paikoilleen.

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä pukuhuonetiloissa ja eteistiloissa, missä voi syntyä ruuhkaa.

  • Jos kaikesta huolimatta sairastut, jää kotiin lepäämään.


PALVELUT

AUKIOLOAJAT

Kuntosali
Ryhmäliikunta
Fysioterapia
Personal training
Jäsenedut

Vastaanotto Palvelee :

Ma  12.00-19.00

Ti 12.00-19.00

Ke 12.00-19.00

To 12.00-18.00

Pe 10.00-15.30

La Suljettu

Su Suljettu 

 

Kuntosalille avainkortilla joka päivä 05:00- 23:00 (24:00) 

  • Facebook/KuntoSalus
  • Instagram/KuntoSalus

OTA YHTEYTTÄ

Puh: (09) 2713008 /
Vastaanoton aukioloaikoina

Sähköposti:
 jarvenpaa@kuntosalus.fi

Alhotie 14, 04430 Järvenpää

TÄÄLLÄ ME OLEMME